Hubsan FPV H107D+ ZENDER only SALE!

van € 99,95 voor € 24,95

Is geheel nieuw echter afkomstig uit een set waarvan de drone ontbreekt!

 

De nieuwste gadget is de Micro Drone en deze is er nu in een versie met een ingebouwde camera om zelfs hiermee mooie opnamen te maken. Deze camera gecombineerd met de fantastische vliegeigenschappen resulteert in een hele gave gadget. 

Deze micro drone vliegt heel stabiel en super eenvoudig zodat eenieder hem gemakkelijk kan vliegen. Met de ingebouwde gyroscoop en de 4 krachtige motoren blijft de drone heel vlak waardoor er zeer eenvoudig door de huiskamers gevlogen kan worden. Buiten kan deze micro drone zelfs ook zeer goed uit de voeten en door de 2,4Ghz techniek is de drone op grote afstand te besturen.

Om de micro drone met het iets hogere gewicht goed te laten vliegen zitten er in vergelijking met de standaard versie iets zwaardere motoren in. Hierdoor heeft hij genoeg power om ook gewoon de flips uit te kunnen voeren en supersnel te kunnen vliegen

Deze micro drone is uitgevoerd met een zender waarbij een LCD scherm is ingebouwd voor de (FPV) First Person View. Zo kan er direct gezien worden wat de camera in de micro drone filmt.

- 6 Axis flight control system
- lichtgewicht frame
- USB lader
- 2,4 Ghz besturing
- 5,8 Ghz video verbinding
- 380mAh LiPo battery
- 0,3MP camera 640X480
- 7/8 min vliegtijd
- bereik +- 50 meter
- extra set propellers inbegrepen
- memory card micro SDHC (niet inbegrepen)

Winkelwagen
Prijs van € 99,95 voor 24,95
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Hubsan FPV (ZENDER only) SALE!
Merk Hubsan
Sku H107ZENDER