Hubsan X4 FPV Desire Quadcopter H502S

van € 169,95 voor € 149,95

De Hubsan H502E en H502S zijn gebaseerd op het succesvolle platform van de Hubsan X4 Brushless FPV drone en zijn iets kleiner en eenvoudiger gemaakt om de beste functies nog betaalbaarder aan te kunnen bieden.

De Hubsan H502 drones beschikken beide over zeer stabiele vliegeigenschappen door het doorontwikkelde platform en de ingebouwde GPS unit. Hierdoor is deze drone ook goed door iedereen te vliegen en hoeft u geen ervaren piloot te zijn. Een andere belangrijke functie welke door de GPS ingebouwd is de Return To Home functie zodat de drone weer terug kan keren naar de plek van opstijgen.

De Drones zijn uitgevoerd met coreless motoren net als in de X4 micro drones alleen dan van een groter formaat. Deze zorgen ervoor dat de quadcopter voldoende vermogen heeft om zeer uitdagend te kunnen vliegen. 

Een andere handige functie is de Headless mode. in deze mode hoeft men niet meer na te denken wat voor of achter of links of rechts is. de drone vliegt automatisch de juiste kant op. Ideaal voor beginners dus!

In deze H502 drones zit bij beide uitvoeringen een HD 720P camera ingebouwd zodat er fotos en video's van een uitstekende kwaliteit gemaakt kunnen worden. De opnames kunnen uiteraard gestart/gestopt worden vanaf de zender en de beelden worden opgeslagen op een micro SD kaart (niet bijgeleverd)

De storingsvrije 2,4GHz zender zorgt voor een vliegbereik van circa 200 meter. Alle functies van de drone zijn vanaf deze zender te bedienen. Hetgeen dat de camera in beeld heeft is live te bekijken via het heldere ingebouwde LCD scherm. Hierdoor heb je altijd het gewenste object in beeld. De beeldoverdracht gaat via een 5.8GHz verbinding. In deze zender zit ook een GPS verwerkt wat weer voor extre mogelijkheden zorgt zoals de Follow Me mode. In deze modus volgt de drone je achterna en brengt hij zo alles in beeld wat je doet.

Specificaties
- Motoren Coreless
- Accu: 610 mAh 7.4V LiPo
- Vliegtijd: 8-10 minuten
- Laadtijd: 70 min
- Camera: 720p FPV
- Bereik: 200 meter
- Video Transmissie: 5.8ghz
- Afmetingen: 16,5x16,5x6cm
- Gewicht: 147gram (incl. accu)
- zender werkt op de zender LiPo accu (inbegrepen)
- reserve propeller set
- propeller tool inbegrepen
- Propeller beschermers (inbegrepen)

Winkelwagen
Prijs van € 169,95 voor 149,95
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Hubsan X4 Quadcopter FPV H502S
Ean 6922572403932
Merk Hubsan
Sku H502S

Aanverwante artikelen

Inpakservice

Inpakservice 

Wilt u uw pakket als cadeau in laten pakken? Bestel dan dit artikel mee en uw pakket wordt netjes ingepakt verstuurd.
€ 1,00
Hubsan FPV Zender LiPo accu H501S-25

Hubsan FPV Zender LiPo accu H501S-25 

Dit is de LiPo accu voor de Hubsan FPV zender. Deze accu is de ideale oplossing voor het hoge stroomverbruik van de...
€ 20,95

Levertijd 1 dag