Hubsan X4 FPV Desire Pro Quadcopter H216A

van € 159,95 voor € 134,95

De Hubsan X4 Desire Pro is gebaseerd op het succesvolle platform van de Hubsan X4 H501A FPV drone en zijn iets kleiner en eenvoudiger gemaakt om de beste functies nog betaalbaarder aan te kunnen bieden.

De Hubsan H502/216 drones beschikken beide over zeer stabiele vliegeigenschappen door het doorontwikkelde platform en de ingebouwde GPS unit. Hierdoor is deze drone ook goed door iedereen te vliegen en hoeft u geen ervaren piloot te zijn. Een andere belangrijke functie welke door de GPS ingebouwd is de Return To Home functie zodat de drone weer terug kan keren naar de plek van opstijgen.

De Drones zijn uitgevoerd met coreless motoren net als in de X4 micro drones alleen dan van een groter formaat. Deze zorgen ervoor dat de quadcopter voldoende vermogen heeft om zeer uitdagend te kunnen vliegen. 

Een andere handige functie is de Headless mode. in deze mode hoeft men niet meer na te denken wat voor of achter of links of rechts is. de drone vliegt automatisch de juiste kant op. Ideaal voor beginners dus!

In deze H502/216A drones zit bij beide uitvoeringen een HD 720P/1080P camera ingebouwd zodat er fotos en video's van een uitstekende kwaliteit gemaakt kunnen worden. De opnames kunnen uiteraard gestart/gestopt worden vanaf de zender en de beelden worden opgeslagen op een micro SD kaart (niet bijgeleverd)

Met de bijgeleverde controller kunt uw smartphone er zo inklikken en de drone besturen met de controller en de uitgebreide functies bedienen met uw smartphone. Op die manier kunt u van de uitgebreide GPS vlieg mogelijkheden gebruik maken.

Specificaties
- Motoren Coreless
- Accu: 750 mAh 7.6V LiPo
- Vliegtijd: tot 15 minuten
- Camera: 1080p FPV
- Bereik: 200 meter
- Video Transmissie: Wifi
- Afmetingen: 18x18x6cm
- reserve propeller set
- propeller tool inbegrepen
- Propeller beschermers (inbegrepen)

Winkelwagen
Prijs van € 159,95 voor 134,95
Levertijd 1 dag
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Hubsan X4 Quadcopter FPV H216A
Ean 6
Merk Hubsan
Sku H216A

Aanverwante artikelen

Inpakservice

Inpakservice 

Wilt u uw pakket als cadeau in laten pakken? Bestel dan dit artikel mee en uw pakket wordt netjes ingepakt verstuurd.
€ 1,00