Hubsan X4 + Micro Drone FPV H107D+

De nieuwste gadget is de Hubsan Micro Drone X4 plus FPV en deze is er nu in een versie met een ingebouwde HD Full 1080P camera (V2 versie) om zelfs hiermee mooie opnamen te maken. Deze camera gecombineerd met de fantastische vliegeigenschappen resulteert in een hele gave gadget. 

Hubsan micro drone FPV

Deze micro drone vliegt heel stabiel en super eenvoudig zodat eenieder hem gemakkelijk kan vliegen. Met de ingebouwde gyroscoop en de 4 krachtige motoren blijft de drone heel vlak waardoor er zeer eenvoudig door de huiskamers gevlogen kan worden. Buiten kan deze micro drone zelfs zeer goed uit de voeten en door de 2,4Ghz techniek is de drone op grote afstand te besturen.

Om de micro drone nu nog gemakkelijker te laten vliegen is er een systeem ingebouwd wat ervoor zorgt dat de drone automatisch op hoogte blijft zodra de piloot even niks doet. Dit maakt het voor beginners nu nog gemakkelijker.

 

Deze micro drone is uitgevoerd met een zender waarbij een LCD scherm is ingebouwd voor de (FPV) First Person View. Zo kan er direct gezien worden wat de camera in de micro drone filmt.

- 6 Axis flight control system
- lichtgewicht frame
- USB lader
- Alititude hold mode
- Headless mode
- 2,4 Ghz besturing
- 5,8 Ghz video verbinding
- 520mAh LiPo battery
- 2MP camera HD1080p (V2 versie)
- +-7 min vliegtijd
- bereik +- 50 meter
- memory card micro SDHC (niet inbegrepen)