Hubsan X4 Quadcopter H502E & H502S DESIRE

De Hubsan H502E en H502S zijn gebaseerd op het succesvolle platform van de Hubsan X4 Brushless FPV drone en zijn iets kleiner en eenvoudiger gemaakt om de beste functies nog betaalbaarder aan te kunnen bieden.

De Hubsan H502 drones beschikken beide over zeer stabiele vliegeigenschappen door het doorontwikkelde platform en de ingebouwde GPS unit. Hierdoor is deze drone ook goed door iedereen te vliegen en hoeft u geen ervaren piloot te zijn. Een andere belangrijke functie welke door de GPS ingebouwd is de Return To Home functie zodat de drone weer terug kan keren naar de plek van opstijgen.

De Drones zijn uitgevoerd met coreless motoren net als in de X4 micro drones alleen dan van een groter formaat. Deze zorgen ervoor dat de quadcopter voldoende vermogen heeft om zeer uitdagend te kunnen vliegen. 

Een andere handige functie is de Headless mode. in deze mode hoeft men niet meer na te denken wat voor of achter of links of rechts is. de drone vliegt automatisch de juiste kant op. Ideaal voor beginners dus! (H502S)

In deze H502 drones zit bij beide uitvoeringen een HD 720P camera ingebouwd zodat er fotos en video's van een uitstekende kwaliteit gemaakt kunnen worden. De opnames kunnen uiteraard gestart/gestopt worden vanaf de zender en de beelden worden opgeslagen op een micro SD kaart (niet bijgeleverd)

Van de H502 drone zijn er 2 uitvoeringen de H502E quadcopter en de H502S FPV Quadcopter. Het grote verschil zit hem in de bijgeleverde zender voor de besturing. De H502E heeft geen LCD scherm ingebouwd en dus geen live view en de H502S heeft dit wel. En door de FPV zender met ingebouwde GPS bij de H502 heeft deze drone dus ook de Follow Me functie.