Hubsan X4 Star Pro Quadcopter H507A

De Hubsan X4 Star FPV Quadcopter is een uitgebreide quadcopter voorzien van allerlei handige opties. Met deze drone zijn zeer mooie opnamen te maken en daardoor is deze drone uitstekend geschikt voor het maken van leuke video's.

De Hubsan H507A X4 is voorzien van een camera van hoge kwaliteit. Er kunnen namelijk video's opgenomen worden met een resolutie van 720P oftewel Full HD. Ook het maken van een prachtige foto is geen enkel probleem. Binnen een handomdraai leg je de allermooiste beelden vast vanuit de lucht. 

Doormiddel van GPS kan de H507A X4 drone gepositioneerd worden, waardoor deze erg stabiel vliegt. Daarnaast wordt het vliegen met deze drone hierdoor erg makkelijk en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Op het moment dat je niks doet zal de drone op zijn huidige punt blijven zweven waardoor je tijd genoeg hebt om na te denken over de richting waar je naartoe wilt sturen. GPS zorgt er tevens voor dat je de drone doormiddel van één druk op de knop terug kunt laten keren naar zijn ''homepoint'' (Return Home functie). De drone zal ook automatisch terugkeren als deze buiten het bereik komt, zodat je drone er dus niet ongewenst vandoor gaat. Ze noemen dit de failsafe functie.

In deze drone is ook een headless functie ingebouwd. Deze mode is gigantisch handig voor een beginnende piloot. Het lastige aan vliegen is namelijk vaak dat je in tegengestelde richting moet sturen op het moment dat de drone op je afkomt. Dat is verleden tijd op het moment dat je deze mode inschakelt.

De drone wordt standaard bestuurt door middel van een smartphone of tablet.

Specificaties
- Motoren: Brushed
- Accu: 550mAh 7.4V
- Vliegtijd: 10 minuten
- Laadtijd: 2-3 uur
- Camera: 720p FPV
- Video Transmissie: 5.8ghz
- Afmetingen: 22x22x7cm
- Gewicht: 410gram (incl. accu)