Bedrijfsinformatie van de Hubsan Winkel

De Hubsan Winkel is ontstaan naar aanleiding van de populaire gadget de Parrot ar drone. Doordat we zelf fanatiek zijn gaan vliegen met de ar drone en we geen goede leverancier er voor zagen, zijn we deze zelf gaan verkopen. Naast de Drones van Parrot zijn we de Hubsan Drones gaan vliegen en verkopen daar deze uitstekende vliegeigenschappen hebben en van een zeer goede kwaliteit zijn.
Doordat we zelf ook echte liefhebbers zijn van de drones kunnen we de klanten goed adviseren en ondersteunen als de klanten vragen hebben over de drones. Ook voeren we af en toe reparaties uit voor klanten, die dit liever niet zelf uitvoeren en helpen we de klanten als ze problemen ervaren met hun drone.

Verzendinformatie:

Wij versturen met de GLS en Post NL zodat er altijd een juiste oplossing is om uw pakketje op de goede locatie af te kunnen leveren. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren en zo lukt het ons bijna altijd de bestellingen de volgende werkdag reeds af te laten leveren. Bestellingen worden goed verpakt verzonden.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Klachten:

We verzoeken u om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hubsan-winkel.nl . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Kopen op afstand:

Op aankopen bij ons in de webshop is de wet kopen op afstand van toepassing. Dit houd in dat de consument na ontvangst van de bestelling altijd het recht heeft om de goederen binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Vervolgens heeft u 14 dagen om dit te retourneren zonder opgave van reden. U zult dan het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten retour ontvangen. De verzending van de klant terug naar ons toe is voor de klant. 

Wilt u gebruik maken van deze regeling dan kunt u hier ons retourformulier downloaden.

Bestel en betaal opties:

Wij bieden diverse bestelopties, zodat er voor elke klant een passende bestelmogelijkheid bij zit. Zo kunt u vanuit Nederland vooraf op factuur bestellen, via iDeal afrekenen, Visa/Creditcard, via Paypal betalen of betalen. Voor betalingen vanuit het buitenland accepteren wij Mr Cash/Bancontant (Belgie) Belfius banking (Belgie) en Sofort Banking (Duitsland) naast onze normale betalingsopties.
Voor verzending rekenen wij €3,00 voor brievenbuspost, € 6,00 voor alle binnenlandse zendingen (vanaf 100€ gratis) en € 10,00 voor zendingen naar België.

BOL.COM Bonnen:

Wij accepteren ook cadeaubonnen van BOL.com. om deze te kunnen inwisselen bij ons dient u een foto te e-mailen naar info@hubsan-winkel.nl van de BOL.com cadeaubon met de codes zichtbaar erop en uw bestelling in de mail erbij. U krijgt dan van ons een reactie met de korting verwerkt op uw bestelling. 

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: AJ Multi Solutions BV
Handelsnaam:hubsan-winkel

KVK nr: 62184075
BTW nr: NL854700225.B01
IBAN: NL63 INGB 0002 7756 08
BIC: INGBNL2A

Adres:

Hubsan Winkel
Han Hollanderweg 172
2807 AK Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@Hubsan-winkel.nl
(LET OP: geen bezoekadres)